East Consulting on nyt Export Maker

Olemme kulkeneet pitkän taipaleen viiden hengen ja kolmesta viiteen projektia kerrallaan toteuttavasta Venäjän-kaupan kumppanista, lähes parinkymmenen hengen ja 30 projektia kerrallaan toteuttavaksi kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijatoimistoksi. Kasvun myötä muutos realisoituu myös nimen muodossa, kun East Consulting Oy tunnetaan jatkossa nimellä Export Maker Oy. Uusi nimi kuvaa toimintaamme paremmin.

Teemme paljon muutakin, kuin Venäjän-kauppaa. Pelkän Venäjän-kaupan lisäksi olemme kasvattaneet markkina-alueitamme jo lähes kahteenkymmeneen maahan. Kovan työn tuloksena päämarkkina-alueiksemme ovat muodostuneet Venäjä ja IVY-maat, Pohjoismaat, Baltia, Euroopan kysytyimmät kv-markkinat, Lähi-itä sekä Kiina. Kuluvan vuoden aikana kasvatamme tarjontaamme vielä Intiaan ja Yhdysvaltoihin. Tyypillisesti kansainvälistymisen asiantuntijayritykset keskittyvät yhteen markkinaan ja yhteen segmenttiin, ja tässä pystymmekin tekemään poikkeuksen.

Olemme kaikkea muuta, kuin perinteinen konsulttitoimisto. Teemme työmme erittäin käytännönläheisesti. Emme pelkästään ohjeista asiakasta, vaan kartoitamme markkinan potentiaalin, etsimme oikeat kumppanit tai asiakkaat sekä tuomme lisäkädet ja osaamisen aina yrityksen tarpeen mukaan. Kaikki työ johtaa tulokselliseen vientikauppaan.

MIKÄ MUUTTUU?

Toimintamme säilyy nimenmuutoksen jälkeen ennallaan. Sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@exportmaker.fi, mutta vanhat osoitteet toimivat vielä hetken aikaa. Toivomme kuitenkin, että uudet sähköpostiosoitteet otetaan käyttöön pikimmiten.

MITÄ TEEMME?

Export Maker on suomalainen kansainvälisen liiketoiminnan kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen käytännönläheisiä palveluita erilaisissa kansainvälisen liiketoiminnan kartoittamiseen, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvissä tilanteissa. Päämarkkina-alueitamme ovat Itä-Eurooppa ja Venäjä, Pohjoismaat, Lähi-itä, Keski- ja Etelä-Eurooppa ja Kiina.

Toimimme asiakkaidemme sitoutuneena kumppanina – osana yrityksen tiimiä – ja tarjoamme tukevan selkänojan kansainvälistymiseen, kuljemme yrityksen rinnalla yli erilaisten kansainväliseen liiketoimintaan liittyvien haasteiden sekä autamme käytännönläheisesti tulokselliseen liiketoimintaan.

JAA JUTTU

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Luitko jo nämä?

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat jatkossa vinkkejä ja vientiuutisia suoraan sähköpostiisi

Haluatko kasvattaa yrityksesi vientiä?

Ota yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta yhdessä.