East Consultingin toimitusjohtaja vaihtuu

East Consulting Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Suvi Metsola. Huhtikuun 23. päivä tehtävässä aloittava Metsola on toiminut yrityksen osakkaana ja projektijohtajana vuoden 2014 huhtikuusta alkaen. Yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jonne Pöyhtäri jatkaa yrityksen osakkaana ja kehitysjohtajana.

Alusta asti mukana olleena ovat hallinnolliset tehtävät itselleni jo hyvin tuttuja. Hallinnollisen puolen ja projektijohdon tehtävien yhdistäminen käy luontevasti, sillä tällöin langat pysyvät yksissä käsissä, kommentoi Metsola.

Muutos ei vaikuta merkittävästi yrityksen toimintaan ja sen suuntaan. Vuosi vuodelta olemme kehittyneet idän markkinoiden kumppanista kohti Suomen tunnetuinta yritysten kansainvälistymiskumppania ja tällä hetkellä toimimmekin jo 20:llä eri markkinalla, hän jatkaa.

Myös Pöyhtäri on mielissään tulevasta vaihdoksesta.

Olen itsekin hyvin innoissani tästä, sillä muutoksen myötä pystyn keskittymään entistä vahvemmin asiakaskentällä toimimiseen ja sitä kautta yritysten kansainvälistymisen tukemiseen. Luovutan langat luottavaisin mielin Suvin käsiin, toteaa Pöyhtäri.

Suvi Metsola, 040 731 0223, suvi.metsola@eastconsulting.fi
Jonne Pöyhtäri, 040 412 3945, jonne.poyhtari@eastconsulting.fi

JAA JUTTU

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Luitko jo nämä?

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat jatkossa vinkkejä ja vientiuutisia suoraan sähköpostiisi

Haluatko kasvattaa yrityksesi vientiä?

Ota yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta yhdessä.