Venäjän vienti-ilta Jyväskylässä 1.10.2015

Keski-Suomen kauppakamari ja East Consulting Oy järjestävät yhteistyössä Venäjän vienti-illan teemalla ”Kuinka bisnes makaa naapurimaassamme?”
Aika: 1.10.2015 klo 17-20
Paikka: Wanha Freda, Yliopistonkatu 11, Jyväskylä

Bisneksen tekemisen kulttuuri muuttuu myös Venäjällä. Millaista on bisneksen tekeminen aidosti Venäjällä tänä päivänä? Millaisten ihmisten kanssa toimitaan bisneksessä ja miten toimintatavat ovat muuttuneet vuosien saatossa? Paneelikeskusteluun aiheesta osallistuvat Venäjän kaupan kanssa työtään tekevät ihmiset, joilla on näkemystä tämän päivän bisneksen tekemisestä eri toimialoilta ja yrityksen koosta riippumatta.

Venäläisen bisneksen kanssa työtään tekevät ihmiset istahtavat alas paneelikeskusteluun ajankohtaisista teemoista. Toimintatavat ja bisneskulttuuri on muuttunut Venäjälläkin sekä työelämän osaamistarpeet moninaistuvat. Paneelikeskustelussa pohditaan yhdessä, millaista bisneksen tekeminen Venäjällä tänä päivänä aidosti on? Paneelissa ovat mukana Sergei Rinnevuori Betamet Service Oy:stä, Marjut Laitinen Kylpylähotelli Peurungasta, Petri Hagman Jyväskylän aikuisopistolta ja Iryna Stupina Valtra Oy Ab:lta. Paikalla on myös ETENE! -hankkeen kautta venäläisiä korkeakouluopiskelijoita kertomassa venäläisestä työelämästä ja nuorien osaamisesta.

Vientikilta on keskisuomalaisten kansainvälistä liiketoimintaa ja vientityötä harjoittavien ja kv-asioista kiinnostuneiden ihmisten verkosto ja keskustelufoorumi. Tilaisuus on tarkoitettu Keski-Suomen kauppakamarin vientikillan jäsenille. Tilaisuus on avoin myös jäsenyydestä kiinnostuneille tulla tutustumaan vientikillan toimintaan, joten ota kaverisi mukaan! Tilaisuus on maksuton.

Paikalla tilaisuudessa on myös ETENE!- hankkeen kautta venäläisiä korkeakouluopiskelijoita verkostoitumassa ja kertomassa venäläisestä työelämästä.

Ilmoittaudu mukaan 28.9. mennessä osoitteessa
https://kskauppakamari.fi/

Tilaisuudesta lisätietoa liitteessä.venäläinen_ilta_esite

JAA JUTTU

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Luitko jo nämä?

Juha Lahtinen Vientikillan puheenjohtajaksi

Export Makerin Senior Advisor Juha Lahtinen on valittu Vientikillan puheenjohtajaksi. Vientikilta on viennistä ja kansainvälistymisestä kiinnostuneiden yritysten vapaaehtoinen verkosto, ja se on toiminut 1990-luvulta lähtien alunperin

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat jatkossa vinkkejä ja vientiuutisia suoraan sähköpostiisi

Haluatko kasvattaa yrityksesi vientiä?

Ota yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta yhdessä.