Yhdessä enemmän

Hei yrityskehittäjä tai yritysryhmä - nostetaan alueesi yritysten vientiosaaminen uudelle tasolle. Paras ratkaisu siihen on kehittää sitä yhdessä.

PK-YRITYSTEN VIENTIKLINIKKA - LÄÄKE KANSAINVÄLISTYMISEN HAASTEISIIN

Stethoscope

Räätälöitävä tilaisuuskonsepti yritysryhmille

Pk-yritysten vientiklinikka on päivän mittainen valmennustilaisuus, jossa käsitellään viennin eri teemoja yritysnäkökulmasta konkreettisin esimerkein. 

Osallistujayritys saa vientiklinikasta valmiudet vientitoimintansa aloittamiseksi tai jo olemassa olevan vientiliiketoiminnan kehittämiseksi. Olipa kyseessä sitten yritysten kv-valmiudet, uusien markkinoiden tunnistaminen, kansainvälistymismallin valinta tai vaikka myyntiliidien hankkiminen, tuomme käytännönläheisiä ratkaisuja haasteiden selvittämiseksi. Kaiken keskiössä on kuitenkin myynnin aloittaminen.

Päivä räätälöidään siten, että tilaaja valitsee alla olevista 3-4h mittaisista ohjelmaosioista kaksi. Sisältö suunnitellaan sekä tilaajan että mahdollisesti osallistujayritysten toiveiden mukaisesti.

Huom! Vallitsevan epidemiatilanteen ja hallituksen yli 10 hengen kokoontumisia koskevan ohjeistuksen vuoksi emme järjestä Vientiklinikoita perinteiseen tapaan, vaan toteutamme kokonaisuuden täysin etäyhteyksien avulla

Valittavissa olevat ohjelmaosiot

People Making Notes

Tietoiskut

Kansainvälisen kaupan tietoiskuissa käydään läpi kansainvälisen kaupan ulottuvuuksia myyntinäkökulmasta, tai vaihtoehtoisesti tiettyä markkina-aluetta tarkastellen. Tietoisku voidaan sovittaa niin vientikauppaa aloittavan kuin jo kokeneenkin vientiyrityksen tarpeisiin.

Two People Having a Conversation

Sparraukset

Osallistujille tarjotaan yrityskohtaista sparrausta yrityksen omiin tarpeisiin perustuen. Sopivia teemoja voivat olla esimerkiksi lähtötilanteen kartoitus ja kehittämistarpeet, kilpailuetujen ja tavoitteiden kirkastaminen, toimintasuunnitelman laatiminen, asiakas- ja yhteistyökumppanivinkit.

People Discussing

Workshopit

Workshopit rakennetaan tilaajan ja yritysten toiveiden mukaisesti halutuista teemoista. Yhteisen osuuden jälkeen kutakin teemaa käsitellään asiantuntijan johdolla osallistuvien yritysten näkökulmasta. Sopivia teemoja voivat olla esimerkiksi kansainvälistymispolun rakentaminen, markkinakartoituksen toteuttaminen ja vientikaupan budjetointi.

Hinta

850 + alv / tilaisuus
  • Voimme toteuttaa kokonaisuuden myös täysin etäyhteyksien avulla webinaarimuotoisesti
  • Sisältää kaksi ohjelmaosiota yllä olevasta listauksesta - päivän mittainen tilaisuus
  • Hintaan lisätään matkakulut lähimmästä toimipisteestä
  • Tilaajan vastuulla on kerätä osallistujayritykset, järjestää tila sekä kahvitus
  • Minimissään viisi (5) osallistujayritystä

Olemme auttaneet muun muassa seuraavia kehittämisorganisaatioita

Haluatko kasvattaa yrityksesi vientiä?

Ota yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta yhdessä.