Skip to content

Vi är Export Maker

 

VI bygger bryggor mellan kulturer OCH lokaliserar den GLOBALA HANDELn.
Video Background. Click to change options.
This block is visible only in page builder. You can place this block in any position. Add only one video background for one section. Please don't set any different background (color, image, gradient) for section.
EXPORT MAKER

Din partner under resan mot internationella marknader

I dagens sammankopplade värld, med alla tekniska framsteg och överflöd av information, finns det fortfarande utmaningar som inte kan lösas av AI eller algoritmer - utmaningen med kulturell förståelse. Genom att främja samarbete och förståelse mellan olika nationer kan vi öppna upp för nya möjligheter, driva innovation och utvecklas vidare tillsammans.

Export Maker är en strategisk partner för din exportverksamhet och vi hjälper dig att navigera i den komplexa internationella affärsvärlden, överbrygga kulturella klyftor för bättre samarbete och vidta konkreta åtgärder för att göra din globala handel lokal.

Utveckla ditt internationella nätverk

Med vårt team av lokala experter från över 30 marknader kommer din internationella verksamhet att blomstra.

Nyckeln till framgång inom internationell handel är att förstå kulturer. Det vi gör globalt gör vi lokalt.

0+
Nya kontakter

Många års exporterfarenhet och den expertis som den har medfört har gjort det möjligt för oss att arbeta med projekt på olika marknader runt om i världen. Tillsammans kan vi få ditt företag att växa internationellt.

Kontakta oss
ute efter tillväxt?

Ett internationellt team till din tjänst

Vårt professionella team kommer att vägleda dig genom den kulturella labyrinten och hjälpa dig utveckla en vinnande strategi för ditt företag.

Kontakta oss

ISO 9001 - RGB

Export Maker är ett ISO 9001 sertifierat företag

Som ett företag som värdesätter ordning i en värld av kaos är vi stolta över vår ISO 9001-certifiering. Detta prestigefyllda erkännande symboliserar vårt orubbliga engagemang för kvalitet och excellens. 

FinnLamex logo
Muotolevy logo
Nordic Flanges logo
PayIQ logo
Wesentra logo