VÅRA TJÄNSTER

Hur kan vi hjälpa dig

Att vara för blygsam tar dig ingen vart. Det är därför vi hjälper ditt företag att skina och växa genom att effektivt visa upp era USP:er och globala potential. Vårt team har decenniers erfarenhet av internationell handel, vilket betyder att strategiskt tänkande flödar i våra ådror. Med vårt team, bestående av lokala experter, kan vi stödja ditt företag med att uppnå fullt potential och hjälpa dig på din resa mot internationalisering.

Typing on a laptop

djupgående marknadsanalys

Med hjälp av de våra lokala experter genomförs en djupgående marknadsanalys för att studera dynamiken och attraktiviteten på dina målmarknader. Analysens innehåll är uppbyggt på ett sådant sätt att vi tar med oss den nödvändiga relevanta informationen från marknaden. Baserat på denna information är det möjligt att bedöma målmarknadens potential och intresse för er och ta nästa steg.

People discussing around a table

kund- och partnersökning

Vi erbjuder ett praktiskt tillvägagångssätt och en skräddarsydd lösning, designad för att hjälpa ditt företag med kund- och partnersökandet. Genom en djupgående marknadssökning, och baserat på uppsatta affärsmål och kriterier, identifieras, väljs och kontaktas de relevanta företagen och potentiella affärspartners.

Man playing chess

Internationalisering och tillväxtstrategier​

Har du en affärsstrategi? Finns det en internationaliseringsstrategi eller exportplan? Vi kan hjälpa till med att utarbeta en strategi eller exportplan genom att granska ditt företags strategiprocess eller internationella strategiprocess med stöd av era nyckelpersoner, ledningsgrupp eller styrelse. Och genom att ge stöd med insikt och implementering.

ipad displaying a colour palette

VARUMÄRKES-UTVECKLING OCH MARKNADS-KOMMUNIKATION

Varumärkesutveckling skapar företagets varumärkesidentitet, vilket uttrycker företagets grundvärderingar och personlighet. Det kommunicerar inte bara dina produkter och tjänster, det hjälper dig även att sticka ut från dina konkurrenter. Ett starkt varumärke kommunicerar respekt och skapar en känsla av tillit och legitimitet. Det ger det första intrycket, tilltalar dina kunders behov och påverkar dem undermedvetet i deras fortsatta beslutsfattande. Vårt marknadsföringsteam kan hjälpa till genom olika, handlingskraftiga åtgärder för att utveckla ditt exportvarumärke och få dig att sticka ut urmängden.

Focus photo of a globe

TJÄNSTER FÖR UTVECKLINGSORGANISATIONER

Att aktivera och uppmuntra företag att engagera sig inom internationell handel och utveckling av företagens kvalitativa egenskaper är kärnideologin för vårt team. Framtida tillväxt och framgång bygger på företagens internationella framgång. Detta kräver mod att ge sig ut i världen, kunnande inom försäljning, marknadsföring och inom internationella handel. Vi har genomfört grupp projekt i både nationell och internationell kaliber.

People having a discussion around a table

EXPORTUTBILDNING OCH AKADEMISKA TJÄNSTER

Ett företag som vill växa på den globala marknaden måste ha grund kompetens och kunna hantera och förstå internationella affärer. Företag måste tänka på att hantera internationella frågor allt oftare. Hur och enligt vilka regler bedrivs och styrs internationell handel? I företagens internationalisering betonas personalens kompetens. Det är möjligt att utveckla färdigheter med rätt sorts träning. Utbildning är den snabbaste vägentill  att uppnå export, internationell handel och affärsutveckling.

Export Maker

VI KAN HJÄLPA DIG ATT NÅ DIN GLOBALA POTENTIAL

Export Maker är Finlands största privata exporthandelsföretag. Med vårt team av lokala experter hjälper vi företag att lyckas på den internationella marknaden genom effektiva åtgärder. Vårt team är spritt över världen och kan tala över 20 språk, vilket gör att vi kan undvika eventuella kultur- eller språkbarriärer. Sammantaget har vårt team dussintals års erfarenhet av olika typer av branscher – från den internationella världen till industri, detaljhandel, mat och dryck, you name it.

Från och med hösten 2022 har vårt företag erhållit certifikatet för godkännande av LRQA, som uppfyller ISO 9001:2015-standarderna, tillämpliga på våra internationaliseringstjänster. Dessutom är vi titulerade som en så kallad ”Luotettava Kumppani” (Pålitlig Partner)som uppfyller de skyldigheter som krävs enligt lagen om entreprenörens skyldigheter och ansvar.

Export Maker market areas

Professionalitet, innovationsförmåga och ansvarstagande återspeglas i våra värderingar, eftersom vi har åtagit oss att säkerställa att alla våra projekt genomförs i enlighet med vad som har avtalats. Vi strävar ständigt efter att utveckla våra metoder, vårt företag, våra tjänster och oss själva för att nå vår fulla potential. Detta kan läsesas från i vårt företags siffror. Vi investerar kontinuerligt för att växa och utvecklas – och vi kan göra detsamma för ditt företag.

VÅRA FRAMGÅNGShistorier

VÅRA KUNDER OCH PROJEKT

Vi har hjälpt ett stort antal företag att nå sina egna personliga mål. Våra kunder är de som kan berätta hur det är att arbeta med oss. Genom våra många olika projekt har vi nått betydande resultat. Läs mer om våra slutförda projekt genom våra kunders ögon i våra referensberättelser. Du kan bli en av dem!

Hao Nan & Juho Partanen

export MAKER i nummer

Under åren har vi slutfört 1000+ internationaliseringsprojekt, där vi har kunnat hjälpa företag att lyckas i de mest utmanande affärsmiljöerna. Våra marknadsområden är Norden, Central- och Östeuropa, Kina, Nordamerika och Mellanöstern.

Hittills har våra siffror ackumulerats till:

Över

0
Internationalisering projekt

Över

0
Marknader

Över

0
Etablerade kontakter

Över

0
Lokala experter

The dream team

möt våra lokala experter

Våra lokala experter är befinner sig i olika delar av världen. Från Sverige till Kanada, från Polen till Kina. Funderar du på att expandera över hela världen? Vi har har den rätta personen att hjälpa dig!

senaste blogginläggen

VÅR nyaste GRATIS E-BOK

MOT TILLVÄXT OCH INTERNATIONALISERING MED STYRELSENS HJÄLP

Den här e-boken erbjuder mångsidigt innehåll, tips och idéer för dem som är involverade i styrelsearbete i företag som exporterar eller överväger internationalisering, samt för företag som vill utveckla styrelseaktiviteter och därmed deras internationella tillväxt. Med vår eBook får du nya perspektiv på hur företaget arbeta sig mot tillväxt och internationalisering med hjälp av aktiviteter från företagsstyrelsen.

E-boken är skriven i samarbete med Södra Österbottens Handelskammare och ”Hallituspartnerit” (styrelsepartners).

Hallitustyoskentelyn-opas-Export-Maker-Oy

Frågor och förfrågningar

Kontakta oss

Vill du att ditt företag tar del i våra framgångshistorier? Börja med att helt enkelt fylla i formuläret. Kontakta oss och berätta om dina behov och önskemål så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

DE MEST EFTERSÖKTA RESURSERNA INOM INTERNATIONELL HANDEL

Du är ett klick från de mest önskvärda resurserna inom internationell handel och export – och det kostar dig ingenting! Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev och få uppdateringar och insikter om den internationella affärsvärlden en gång i månaden.