Skip to content
tjänster för internationalisering

Tänk större med oss!

Vårt lokala expertteam i kombination med vårt breda utbud av tjänster gör det möjligt för dig att lyckas på den internationella marknaden. Tack vare vår omfattande expertis kan vi erbjuda en one-stop-shop för ditt företags strategiska och praktiska internationaliseringsåtgärder. Låt oss tillsammans hitta nya affärsmöjligheter på den internationella arenan.

Studera och planera

En strategi som bygger på kulturuppfattning garanterar framgång inom export.

Agera

Väx globalt med lokala experter.

Kehitä

Kontinuerlig marknadsinlärning är nykelt till operativ excellens.

Lång erfarenhet inom affärsutveckling

Med vår omfattande erfarenhet av internationell handel kan vi påskynda din resa till nya marknader och affärsmöjligheter.

Laajalla kansainvälisen kaupan kokemuksellamme voimme nopeuttaa matkaasi kohti uusia markkina-alueita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Under åren har vi slutfört över  1 000 internationaliseringsprojekt, där vi har kunnat hjälpa företag att lyckas i de mest utmanande affärsmiljöerna. Våra marknadsområden är Norden, Central- och Östeuropa, Kina, Nordamerika och Mellanöstern. 

 

0+
internationella projekt
0+
lokala experter
0+
marknader

GLOBAL & LOKAL

Upptäck våra tjänster

01.

mARKNASDANALYS

Få värdefulla insikter om din målmarknad och dina kunder för att kunna fatta effektiva och välgrundade affärsbeslut.
Forward

02.

SÖKNING AV KUNDER OCH PARTNERS

Strategisk anpassning mellan dig och din partner är avgörande för framgångsrik export.
Forward

03.

Varumärkesutveckling och marknadsföring

Ett välbyggt varumärke inspirerar, sticker ut och skapar förtroende hos din målgrupp. Med tanke på den hårda konkurrensen på nya marknader blir det ännu viktigare att utveckla ett exportvarumärke.
Forward

04.

export strategi

Varje framgångsrikt företag har en väl utformad strategi bakom sig. Våra erfarna experter kommer att stödja ditt företags strategi mot internationella marknader.
Forward

05.

export och internationaliserings-utbildning

Internationaliseringsutbildning är det snabbaste sättet att anpassa ditt företag till en ny kultur, exportera, handla internationellt och utveckla ditt företag.
Forward

06.

Tjänster för utvecklingsorganisationer

Att aktivera och uppmuntra företag till internationell handel och utveckla deras förmågor är en hjärtefråga för Export Maker-teamet.
Forward

Export Maker är ISO 9001 seritfierat företag

Som ett företag som värdesätter ordning i en värld av kaos är vi stolta över vår ISO 9001-certifiering. Detta prestigefyllda erkännande symboliserar vårt orubbliga engagemang för kvalitet och excellens.

Vi levererar hörnstenar

Kontakta oss

Business möter kultur

Att kombinera kulturell förståelse med internationell affärsexpertis är nyckeln för oss.  Vi tror att varje produkt eller tjänst som vi exporterar leder till framgång och välmående för alla parter.

Från ord till handling

Vi tror på konkret handling som ger resultat, snarare än retorik. Därför fokuserar vi på att uppnå resultat för våra kunder, hellre än att skapa skrivbordsdokument.

Bra människor bakom bra resultat

Framgång kommer sällan av sig själv. Bakom våra resultat står ett utmärkt team med olika personligheter. Varje medlem i vårt team har en glimt i ögat och en gemensam gnista för internationell handel.

stöd för tillväxt

Finansiering av internationalisering

Det finns flera olika alternativ för finansiering av internationalisering.  De mest typiska finansieringsinstrumenten är Business Finlands Tempo- och Market Explorer-finansiering. NTM-centralen erbjuder också olika typer av stöd för internationalisering. 

Juha Lahtinen och Jonne Pöyhtäri agerar som NTM-centralernas godkända experter inom affärsutvecklingstjänster. NTM.s  konsultdagar är ett kostnadseffektivt sätt att komma igång med internationaliseringsprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vårt teams omfattande erfarenhet av att ansöka om finansiering och de olika instrument som finns tillgängliga kommer att påskynda och säkerställa tillgången till finansiering. Du kan börja med att kontakta oss så kartlägger vi din situation samtidigt som vi överväger den bästa vägen framåt för ditt företag.

HUR KAN VI HJÄLPA TILL?

KONTAKTA OSS

Vill du bli en del av våra framgångshistorier? Börja med att fylla i formuläret och kontakta oss. Berätta om dina behov och ambitioner, så kan vi tillsammans utveckla din verksamhet på internationella marknader.

FinnLamex logo
Muotolevy logo
Nordic Flanges logo
PayIQ logo
Wesentra logo