Autamme yritystäsi kasvamaan kansainvälistymisen kautta

KUINKA VOIMME AUTTAA SINUA?

Olipa tarve sitten kehittää yrityksen valmiuksia kansainväliseen kauppaan, avata kokonaan uusi markkina-alue, etsiä kumppaneita ja/tai asiakkaita valitulta markkinalta tai tukea muutoin vientiliiketoimintaa, räätälöimme kokonaisuuden yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Kun haluat kasvattaa vientiäsi käytännön teoin, ota meihin yhteyttä.

Valmiuksien kehittäminen

Kehitä tuotetta tai palvelua, kohdemarkkinan markkinatuntemusta tai yleistä kansainvälistymisosaamista. Räätälöimme konkreettiset kehittämistoimenpiteet yrityksen kasvun tarpeisiin kansainvälistymisen näkökulmasta.

Käytännönläheinen markkinatutkimus

Muun muassa markkina- ja kilpailutilanne, hintarakenne ja asiakassegmentit muodostavat pohjan vientiin liittyvän päätöksenteon tueksi. Tuomme tarvittavat tiedot käytännönläheisesti yrityksesi käyttöön. Pelkkä data ei kuitenkaan riitä viennin käynnistämiseen – lue, miten autamme sinua saamaan siitä kaiken irti.

Asiakas- ja kumppanihaku

Löydä toiminnallesi potentiaalisimmat ja sopivimmat asiakkaat ja kumppanit nopeasti. Pohjustamme tapaamiset kohdeyritysten kanssa ja tähtäämme nopeaan myynnin aloittamiseen. Miten tämä tapahtuu?

Tukitoimet kansainvälisille markkinoille

Tarvitsetko tukea vientiin liittyvissä käytännön asioissa, kuten neuvotteluissa tai tapaamis- ja matkajärjestelyissä? Haluatko ulkoistaa myynnin tai perustaa tytäryhtiön kohdemarkkinaan? Tarvitsetko apua avainhenkilöiden rekrytoinnissa? 

Ryhmähankkeet

Ryhmässä on voimaa. Export Maker toteuttaa erilaisia ryhmähankkeita, joiden tavoitteena on kasvattaa ja kehittää yritysten kansainvälistä liiketoimintaa yhteistyön avulla.

Olet hyvässä seurassa

TH Tarmatic Logo

"Suosittelen Export Makerin tukipalveluita kaikille vientitoimintaa harkitseville yrityksille."

 

⁠— TH Tarmatic Oy

Linnan Kehitys Oy Logo

"Yritystemme kansainvälistymiseen keskityttiin huomioiden koko kv-polku ja yksilölliset tarpeet."

 

⁠— Linnan Kehitys Oy

Arkkitehtipalvelu Logo

"Olisin ollut ihan hukassa, jos tällaista yhteistyökumppania ei olisi ollut."

 

 

⁠— Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä

Haluatko kasvattaa yrityksesi vientiä?

Ota yhteyttä ja tehdään toiveistasi totta yhdessä.