Skip to content
Paikallisesti ja globaalisti

Olemme kansainvälisen kasvun kiihdyttäjiä

Vapauta kansainvälinen potentiaalisi ja nosta yrityksesi uudelle tasolle yhdessä Suomen johtavan kansainvälistymiskumppanin kanssa. Me Export Makerilla olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä laajentantamaan liiketoimintaansa uusille markkinoille maailmanlaajuisesti. Keskeinen tehtävämme on edistää eri kulttuurien välistä yhteistyötä, jotta yritykset voivat menestyä paremmin uusilla markkina-alueilla.

Ota yhteyttä
Export_maker_brand_images_cultures_001
Export_maker_brand_images_cultures_037
Miten voimme auttaa?

Autamme yritystäsi kasvamaan kansainvälisesti sekä johtamaan liiketoimintaasi uudessa toimintaympäristössä.

Ota yhteyttä

Asiantuntijatiimimme, jolla on yli tuhannen vientiprojektin kokemus ja syvällinen ymmärrys kansainvälisestä kaupasta, on omistautunut tehostamaan kansainvälistymispyrkimyksiäsi. Tavoitteenamme on luoda aitoja kansainvälisiä suhteita, jotka perustuvat molemminpuoliseen ymmärrykseen, luottamukseen ja kunnioitukseen. Tiedämme, että nämä aidot suhteet ovat välttämättömiä menestyksekkäälle kansainväliselle kaupalle ja viennille.

Olitpa sitten pieni tai keskisuuri yritys tai julkinen organisaatio, tarjoamme huippuluokan vientipalveluja, jotka kattavat kaikki kansainvälistymismatkasi tarpeet, niin Pohjoismaissa kuin niiden ulkopuolella. Export Mkakerin oma ammattilaisten verkosto yli 20 maassa on todiste kulttuurienvälisen yhteistyön tehokkuudesta.

Vahvistaaksemme yritysten, kulttuurien ja ideoiden välisiä yhteyksiä, hyödynnämme paikallista asiantuntemustamme tarjotaksemme käytännöllistä tukea yrityksellesi. Tiimimme mukautuu aina liiketoimintaasi ja luo parhaan mahdollisen polun kansainvälistymiseesi. Olemme strateginen vientikumppanisi, joka auttaa sinua selviytymään kansainvälisen liiketoiminnan monimutkaisuuksista, ylittämään kulttuurien väliset esteet ja tekemään kansainvälisestä kaupankäynnistä paikallista.

Vuosien kokemus asiakkaidemme liiketoiminnan  kasvattamisesta.

Laajalla kansainvälisen kaupan kokemuksellamme voimme nopeuttaa matkaasi kohti uusia markkina-alueita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Olemme toteuttaneet yli 1 000 kansainvälistymisprojektia, jotka ovat auttaneet yrityksiä menestymään haastavimmissakin liiketoimintaympäristöissä. Kattava markkina-alueemme ulottuu Pohjoismaista Keski- ja Itä-Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Kiinaan sekä Kauko- ja Lähi-itään.

0+
Kansainvälistä projektia
0+
Paikallista asiantuntijaa
0+
Markkina-aluetta

Export Maker on ISO 9001 sertifioitu yritys

Yrityksenä, joka arvostaa järjestystä maailman kaaoksen keskellä, olemme ylpeitä ISO 9001 -sertifioinnistamme. Tämä arvostettu tunnustus symboloi vankkumatonta sitoutumistamme laatuun ja huippuosaamiseen.

Toimintamme kulmakivet

Ota yhteyttä

Bisness kohtaa kulttuurin

Kulttuuriymmärryksen ja kansainvälisen liiketoimintaosaamisen yhdistäminen on meille avainasemassa.  Uskomme, että jokainen viety tuote tai palvelu tuo menestystä ja vaurautta kaikille osapuolille.

Sanoista tekoihin

Uskomme konkreettiseen tekemiseen mikä tuo tuloksia, ennemmin kuin korulauseisiin. Siispä keskitymme asiakkaidemme tulosten saavuttamiseen emmekä pöytälaatikkodokumenttien luomiseen.

Hyviä tyyppejä tulosten takana

Menestys harvoin tulee yksin puurtamalla. Tulostemme takana on erinomainen tiimi erilaisine persoonineen. Jokaiselta tiimimme jäseneltä löytyy pilkahdus silmäkulmassa ja yhteinen kipinä kansainväliseen kauppaan.

Keitä me olemme?

Kasvattamassa markkinaasi?

Ammattitaitoinen tiimimme opastaa sinua kulttuurien kiemuroissa ja auttaa kehittämään voittavan strategian yrityksellesi.

KANSAINVÄLINEN JA PAIKALLINEN

Tutustu palveluihimme

01.

Markkina-analyysit

Saat arvokasta tietoa kohdemarkkinoistasi ja asiakkaistasi, jotta voit tehdä tehokkaita tietoon perustuvia liiketoimintapäätöksiä.
Forward

02.

ASIAKAS- JA KUMPPANIHAKU

Strateginen yhteensopivuus sinun ja kumppanisi välillä on olennaisen tärkeää menestyksekkäälle kansainväliselle liiketoiminnalle.
Forward

03.

Brändin kehitys ja Markkinointi

Oikein rakennettu brändi inspiroi, erottuu ja vahvistaa luottamusta kohderyhmän keskuudessa. Huomioiden kova kilpailu uusilla markkinoilla, korostuu vientibrändin kehittämisen tärkeys entisestään.
Forward

04.

Strategiapalvelut

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalta löytyy hyvin laadittu strategia. Kokeneet asiantuntijamme tukevat yrityksesi strategiatyötä kohti kansainvälisiä markkinoita.
Forward

05.

Vienti- ja KV-koulutukset

Kansainvälistymiskoulutus on nopein tapa sopeuttaa yrityksesi uuteen kulttuuriin, toteuttaa vientitoimintaa, käydä kauppaa kansainvälisesti ja kehittää liiketoimintaa.
Forward

06.

Palvelut kehitysorganisaatioille

Yritysten aktivoiminen ja rohkaiseminen kansainväliseen kauppaan ja yritysten KV-valmiuksien kehittäminen on Export Makerin tiimille sydämen asia.
Forward

10 vuotta kansainvälistä bisnestä

Mistä kaikki sai alkunsa?

Kaikki lähti liikkeelle Pietarista. Yrityksemme mastermind, ja yksi perustajajäsenistämme, Jonne Pöyhtäri oli Pietarissa työskennellessään päässyt kokemaan lähietäisyydeltä, millaista kaupankäynti voi Venäjän markkinoilla olla. Matkan varrella siis sattui ja tapahtui. Lopettaessaan silloisen työpaikkansa palkkalistoilla Jonne halusi hyödyntää kerryttämäänsä asiantuntijuutta Venäjälle suuntaavien suomalaisyritysten kanssa. Vastaan oli tullut lukuisia tilanteita, joissa suomalaisyritykset olivat epäonnistuneet vientitoimenpiteissään. Osa oli tullut puhtaasti huijatuksi, ja osalla ei ollut minkäänlaista ymmärrystä, miten kansainvälistä liiketoimintaa tehdään. Jonnelta ja hänen tulevilta yrityskumppaneiltaan ymmärrystä ja tietoa kuitenkin löytyi. Näin syntyi East Consulting.

Hommat alkoivat rullata hienosti, ja uusia kansainvälisen kaupan ammattilaisia hyppäsi mukaan yrityksen toimintaan. Vuonna 2018 nimi vaihtui Export Makeriksi. Vauhti sen kuin kiihtyi, ja liiketoiminta laajeni kymmeniin eri markkinoihin. Tänä päivänä toimintaamme ohjaavat edelleen samat periaatteet kuin yrityksemme alkuvaiheessa: haluamme auttaa yrityksiä välttämään kokemamme ja näkemämme virheet kansainvälisillä markkinoilla. Suomalaisella osaamisella on meille väliä ja siksi meillä on tehtävä: vuonna 2030 olemme olleet mukana luomassa suomalaisyrityksille vientiä yhteensä miljardin euron edestä. Nyt on aika kääriä hihat. Jonain päivänä Suomi vie enemmän kuin tuo.

 

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Haluatko olla osa menestystarinoitamme? Aloita se yksinkertaisesti täyttämällä lomake ja olemalla meihin yhteydessä. Kerro tarpeistasi sekä toiveistasi, niin kehitetään yhdessä yrityksesi liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla.

FinnLamex logo
Muotolevy logo
Nordic Flanges logo
PayIQ logo
Wesentra logo