Hallitustyöskentelyn avulla kohti kasvua ja kansainvälistymistä

Hallitustyökentelyn ABC

Tämä opas tarjoaa monipuolisia sisältöjä, vinkkejä ja ajatuksia kaikille niille, jotka ovat mukana kansainvälistyvien ja kansainvälistymistä harkitsevien yritysten hallitustoiminnassa sekä yrityksille, jotka haluavat kehittää hallitustoimintaansa ja sitä kautta kansainvälistä kasvuaan. Oppaamme myötä saat uusia näkökulmia siihen, miten hallitustyöskentelyn avulla yritys voidaan valjastaa kohti kasvua ja kansainvälistymistä.

Tämä opas auttaa sinua:

Hallitustyoskentelyn-opas-Export-Maker-Oy

Timanttinen opas jälleenmyyntiverkoston rakentamiseen ja laajentamiseen kansainvälisillä markkinoilla

Jälleenmyyntiverkoston laajentaminen ja kehittäminen kansainvälisesti

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa yrityksiä rakentamaan ja laajentamaan jälleenmyyntiverkostoaan kansainvälisillä markkinoilla. Opas on step-by-step -tyylinen eli kuljettaa lukijaa askel askeleelta kohti valmista jälleenmyyjäverkostoa. Oppaassa sukelletaan aina potentiaalisten jälleenmyyjien määrittelystä jälleenmyyjäverkoston hoitamiseen ja kumppanuuden rakentamiseen.

Tämä opas auttaa sinua:

Opas-jalleenmyyntiverkoston-laajentamiseen-Export-Maker-Oy

Vientikaupan monet tukimuodot

Opas kansainvälistymisen rahoittamiseen

Kansainvälistymisen ja innovaatiotoiminnan tueksi on saatavilla useita erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Halusimme kerätä oppaan muotoon kokemuksemme mukaan ne käytetyimmät, jotta vientikauppaa aloittava tai sen kehittämiseen tähtäävä yritys tai yritysryhmä löytää helposti toimintaansa sopivimman tukimuodon.

Tämä opas auttaa sinua:

Rahoitusoppaan kansisivu