Skip to content
Kansainvälistymispalvelut

Think bigger with us!

Asiantuntevan paikallistiimimme yhdessä laajan palveluvalikoimamme kanssa mahdollistaa onnistumisesi kansainvälisessä markkinassa. Kattavan osaamisemme ansiosta voimme toteuttaa yrityksesi niin strategiset kuin käytännönläheiset kansainvälistymistoimenpiteet yhden luukun periaatteella. Tavoitellaan yhdessä uusia liiketoimintamahdollisuuksia kansainvälisellä pelikentällä.

Opiskele ja suunnittele

Kultuurien ymmärrykseen perustuva strategia on viennin onnistumisen tae.

Operoi

Kasvata liiketoimintaasi saumattomasti uusille markkina-alueille paikallisten asiantuntijoiden tuella.

Kehitä

Jatkuva oppiminen markkinassa on avain operatiiviselle huippuosaamiselle.

Vuosien kokemus asiakkaidemme liiketoiminnan  kasvattamisesta

Laajalla kansainvälisen kaupan kokemuksellamme voimme nopeuttaa matkaasi kohti uusia markkina-alueita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Olemme toteuttaneet yli 1 000 kansainvälistymisprojektia, jotka ovat auttaneet yrityksiä menestymään haastavimmissakin liiketoimintaympäristöissä. Kattava markkina-alueemme ulottuu Pohjoismaista Keski- ja Itä-Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Kiinaan sekä Kauko- ja Lähi-itään.

0+
Kansainvälistä projektia
0+
Paikallista asiantuntijaa
0+
Markkina-aluetta

KANSAINVÄLINEN & PAIKALLINEN

Tutustu palveluihimme

01.

Markkina-analyysit

Saat arvokasta tietoa kohdemarkkinoistasi ja asiakkaistasi, jotta voit tehdä tehokkaita tietoon perustuvia liiketoimintapäätöksiä.
Forward

02.

ASIAKAS- JA KUMPPANIHAKU

Strateginen yhteensopivuus sinun ja kumppanisi välillä on olennaisen tärkeää menestyksekkäälle kansainväliselle liiketoiminnalle.
Forward

03.

Brändin kehitys ja Markkinointi

Oikein rakennettu brändi inspiroi, erottuu ja vahvistaa luottamusta kohderyhmän keskuudessa. Huomioiden kova kilpailu uusilla markkinoilla, korostuu vientibrändin kehittämisen tärkeys entisestään.
Forward

04.

Strategiapalvelut

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalta löytyy hyvin laadittu strategia. Kokeneet asiantuntijamme tukevat yrityksesi strategiatyötä kohti kansainvälisiä markkinoita.
Forward

05.

Vienti- ja KV-koulutukset

Kansainvälistymiskoulutus on nopein tapa sopeuttaa yrityksesi uuteen kulttuuriin, toteuttaa vientitoimintaa, käydä kauppaa kansainvälisesti ja kehittää liiketoimintaa.
Forward

06.

Palvelut kehitysorganisaatioille

Yritysten aktivoiminen ja rohkaiseminen kansainväliseen kauppaan ja yritysten KV-valmiuksien kehittäminen on Export Makerin tiimille sydämen asia.
Forward

Export Maker on ISO 9001 sertifioitu yritys

Yrityksenä, joka arvostaa järjestystä maailman kaaoksen keskellä, olemme ylpeitä ISO 9001 -sertifioinnistamme. Tämä arvostettu tunnustus symboloi vankkumatonta sitoutumistamme laatuun ja huippuosaamiseen.

Toimintamme kulmakivet

Ota yhteyttä

Bisness kohtaa kulttuurin

Kulttuuriymmärryksen ja kansainvälisen liiketoimintaosaamisen yhdistäminen on meille avainasemassa.  Uskomme, että jokainen viety tuote tai palvelu tuo menestystä ja vaurautta kaikille osapuolille.

Sanoista tekoihin

Uskomme konkreettiseen tekemiseen mikä tuo tuloksia, ennemmin kuin korulauseisiin. Siispä keskitymme asiakkaidemme tulosten saavuttamiseen emmekä pöytälaatikkodokumenttien luomiseen.

Hyviä tyyppejä tulosten takana

Menestys harvoin tulee yksin puurtamalla. Tulostemme takana on erinomainen tiimi erilaisine persoonineen. Jokaiselta tiimimme jäseneltä löytyy pilkahdus silmäkulmassa ja yhteinen kipinä kansainväliseen kauppaan.

TUKEA kasvuun

Kansainvälistymisen rahoittaminen

Kansainvälistymispyrkimysten rahoitukseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja.  Tyypillisimpiä rahoitusinstrumentteja ovat Business Finlandin tarjoamat Tempo- ja Market Explorer -rahoitukset. Myös ELY-keskus myöntää erilaisia tukia kansainvälistymiseen.

Tiimimme Juha Lahtinen ja Jonne Pöyhtäri toimivat ELY-keskuksen hyväksyminä yritysten kehittämispalveluiden asiantuntijoina. ELY:n konsulttipäivät ovat kustannustehokas tapa päästä alkuun kansainvälistymisprojekteissa. Ole yhteydessä niin kerromme lisää.  

Tiimimme laaja kokemus rahoitusten hakemisesta ja eri instrumenteista nopeuttaa ja varmistaa rahoituksen saamisen. Voit aloitta olemalla meihin yhteydessä ja kartoitetaan tilanteenne samalla pohtien mikä olisi yrityksellesi paras tapa edetä.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Haluatko olla osa menestystarinoitamme? Aloita se yksinkertaisesti täyttämällä lomake ja olemalla meihin yhteydessä. Kerro tarpeistasi sekä toiveistasi, niin kehitetään yhdessä yrityksesi liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla.

FinnLamex logo
Muotolevy logo
Nordic Flanges logo
PayIQ logo
Wesentra logo