Skip to content
Lokalt och globalt

Vi påskyndar global tillväxt

Frigör er internationella potential och ta företaget till nästa nivå tillsammans med en erkänd internationaliseringspartner. På Export Maker är vi specialiserade på att hjälpa företag att expandera sin verksamhet till nya marknader över hela världen. Vårt kärnuppdrag är att främja tvärkulturellt samarbete för att hjälpa företag att lyckas bättre på nya marknader.

Kontakta oss
Export_maker_brand_images_cultures_001
Export_maker_brand_images_cultures_037
Hur kan vi hjälpa

Vi hjälper ert företag med internatiionell tillväxt och att leda landelstillväxt i nya marknader.

Kontakta oss

Med över tusen exportprojekt och djup förståelse inom internationell handel består vårt team av experter dedikerade till att förbättra dina internationaliseringsinsatser. Vårt mål är att skapa genuina internationella relationer som bygger på ömsesidig förståelse, förtroende och respekt. Vi vet att dessa genuina relationer är avgörande för framgångsrik internationell handel och export.

Oavsett om du är ett litet eller medelstort företag eller en offentlig organisation, erbjuder vi förstklassiga exporttjänster som täcker alla dina internationaliseringsbehov, både i Norden och Globalt. Export Makers egna nätverk av proffs i över 20 länder är ett bevis på effektiviteten i vårt tvärkulturella samarbete.

 

För att stärka banden mellan företag, kulturer och idéer använder vi vår lokala expertis för att ge praktiskt stöd till ditt företag. Vårt team kommer alltid att anpassa sig till ditt företag och skapa bästa möjliga väg för din internationalisering. Vi är din strategiska exportpartner som hjälper dig att navigera i den komplexa affärsvärlden, övervinna kulturella hinder och göra internationell handel lokal.

Decenniers erfarenhet i handelstillväxt

Med vår omfattande erfarenhet av internationell handel kan vi påskynda din resa till nya marknader och affärsmöjligheter.

Vi har levererat mer än 1 000 internationaliseringsprojekt, som har hjälpt företag att lyckas i de mest utmanande affärsmiljöerna. Vår omfattande marknadsräckvidd sträcker sig från de nordiska länderna till Central- och Östeuropa, Nordamerika, Kina, Fjärran Östern och Mellanöstern.

0+
Export projekt
0+
Lokala experter
0+
marknader

Export Maker är ett ISO 9001 seritfierat företag

Som ett företag som värdesätter ordning i en värld av kaos är vi stolta över vår ISO 9001-certifiering. Detta prestigefyllda erkännande symboliserar vårt orubbliga engagemang för kvalitet och excellens.,

Våra hörnstenar

Kontakta oss

Business möter kultur

Att kombinera kulturell förståelse med internationell affärsexpertis är nyckeln för oss.  Vi tror att varje produkt eller tjänst som vi exporterar leder till framgång och välmående för alla parter.

Från ord till handlingar

Vi tror på konkret handling som ger resultat, snarare än retorik. Därför fokuserar vi på att uppnå resultat för våra kunder, hellre än att skapa skrivbordsdokument.

Bra människor bakom bra resultat

Framgång kommer sällan av sig själv. Bakom våra resultat står ett utmärkt team med olika personligheter. Varje medlem i vårt team har en glimt i ögat och en gemensam gnista för internationell handel.

Vilka är vi?

Ute efter tillväxt?

Vårt professionella team vägleder dig genom den kulturella labyrinten och hjälper dig att utveckla en vinnande strategi.

GLOBAL & LOKAL

Bekanta dig med våra tjänster

01.

mARKNASDANALYS

Få värdefulla insikter om din målmarknad och dina kunder för att kunna fatta effektiva och välgrundade affärsbeslut.
Forward

02.

SÖKNING AV KUNDER OCH PARTNERS

Strategisk anpassning mellan dig och din partner är avgörande för framgångsrik export.
Forward

03.

Varumärkesutveckling och marknadsföring

Ett välbyggt varumärke inspirerar, sticker ut och skapar förtroende hos din målgrupp. Med tanke på den hårda konkurrensen på nya marknader blir det ännu viktigare att utveckla ett exportvarumärke.
Forward

04.

export strategi

Varje framgångsrikt företag har en väl utformad strategi bakom sig. Våra erfarna experter kommer att stödja ditt företags strategi mot internationella marknader.
Forward

05.

export och internationaliserings-utbildning

Internationaliseringsutbildning är det snabbaste sättet att anpassa ditt företag till en ny kultur, exportera, handla internationellt och utveckla ditt företag.
Forward

06.

Tjänster för utvecklingsorganisationer

Att aktivera och uppmuntra företag till internationell handel och utveckla deras förmågor är en hjärtefråga för Export Maker-teamet.
Forward

10 ÅR INTERNATIONELLT FÖRETAGANDE

VAR ALLT BÖRJADE?

Allt började i St. Petersburg.
Vårt företags mastermind, och en av grundarna, Jonne arbetade i Ryssland och fick uppleva hur affärer gjordes på nära håll. När han sedan slutade på sitt jobb ville han dela med sig sitt kunnande i Ryssland och Östeuropa med nya aktörer som ville etablera sig på marknaden. Jonne hade sett flera situationer där företag misslyckats med sin export eller blivit lurade när de försökte ta sig in på marknaden. Flera företag hade ingen aning om hur man etablerar sig i en ny marknad, vilket Jonne ville ändra på det. Då grundades East Consulting.

Exportmarknaderna blev till fler och nya experter inom internationell handel kom ombord. Under 2018 ändrade företaget namn till Export Maker för att bättre beskriva företaget: ”Vi hjälper er att exportera över hela världen”. Verksamheten expanderade till tiotals olika marknader, men idag styrs vår verksamhet fortfarande av samma kärnprinciper: vi vill hjälpa företag att undvika de misstag vi har sett på de internationella marknaderna.

HUR KAN VI HJÄLPA TILL?

Kontakta oss

Vill du bli en del av våra framgångshistorier? Börja med att fylla i formuläret och kontakta oss. Berätta om dina behov och ambitioner, så kan vi tillsammans utveckla din verksamhet på internationella marknader.

FinnLamex logo
Muotolevy logo
Nordic Flanges logo
PayIQ logo
Wesentra logo