Skip to content
OPISKELE JA KEHITÄ

Oppaat

Alta löydät kansainvälistymisen eri teemoja käsittelevät oppaamme. Oppaiden avulla saat konkreettisia vinkkejä liiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen uusilla markkina-alueilla.

Kansainvälisen yrityksen

Hallitustyöskentelyn ABC

Tämä opas tarjoaa monipuolisia sisältöjä, vinkkejä ja ajatuksia kaikille niille, jotka ovat mukana kansainvälistyvien ja kansainvälistymistä harkitsevien yritysten hallitustoiminnassa sekä yrityksille, jotka haluavat kehittää hallitustoimintaansa ja sitä kautta kansainvälistä kasvuaan.

B2B- ja B2C-yritysten

Jälleenmyyjäverkoston laajentaminen ja kehittäminen kansainvälisesti

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa yrityksiä rakentamaan ja laajentamaan jälleenmyyntiverkostoaan kansainvälisillä markkinoilla. Opas on step-by-step -tyylinen eli kuljettaa lukijaa askel askeleelta kohti valmista jälleenmyyjäverkostoa.

Hanki tukea yrityksellesi

Opas ansainvälistymisen rahoittamiseen

Kansainvälistymisen ja innovaatiotoiminnan tueksi on saatavilla useita erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Halusimme kerätä oppaan muotoon kokemuksemme mukaan ne käytetyimmät, jotta vientikauppaa aloittava tai sen kehittämiseen tähtäävä yritys tai yritysryhmä löytää helposti toimintaansa sopivimman tukimuodon.

FinnLamex logo
Muotolevy logo
Nordic Flanges logo
PayIQ logo
Wesentra logo