EM logo white

Suomi vientituloksiin -kansainvälistymiskilpailu

Suomi vientituloksiin on kansainvälistymiskilpailu kunnianhimoisille yrityksille.
Ilmoita yrityksesi mukaan kilpailuun 31.10. mennessä.

On aika ryhtyä töihin

Nyt kun olemme uudistaneet brändiämme ja asettaneet uuden mission ”jonain päivänä Suomi vie enemmän kuin tuo”, on aika muuttaa sanat konkreettisiksi teoiksi. Jotta homma ei mene liian tylsäksi, päätimme lanseerata kansainvälistymiskilpailun. Se toimii päräyttävänä ensiaskeleena kohti missiotamme, sillä voittajayritykselle on luvassa kokonaisvaltainen kansainvälistymisprojekti täysin ilmaiseksi. Voittajan lisäksi tarjoamme kolmelle muulle potentiaaliselle suomalaisyritykselle kv-asiantuntijapäivän, mihin tahansa kv-asiaan liittyen.

Hae mukaan nyt!

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kansainvälistymisestä kiinnostuneet yritykset koosta riippumatta. Me myös kannustamme jokaista yritystä hakemaan rohkeasti mukaan, sillä mitä enemmän kansainvälistyviä yrityksiä, sitä enemmän vientieuroja Suomeen. Nyt on sinun yrityksesi aika loistaa.

Kansainvälisen kaupan asiantuntijoistamme koottu raati valitsee hakijoiden joukosta potentiaalisimman yrityksen, jolle toteutamme kansainvälistymisprojektin. Voittajayritykselle luodaan ensin kansainvälistymisstrategia, jonka pohjalta validoidaan markkina, johon kansainvälistymisprojekti toteutetaan. Kokonaisuuden valmistuttua projekti ja tulokset raportoidaan.

Eikä siinä vielä kaikki! Voittajan lisäksi tarjoamme kolmelle muulle asiantuntijaraadin mielestä potentiaaliselle yritykselle kv-asiantuntijapäivän. Nyt on aika vaihtaa isompi vaihde silmään ja vauhdittaa Suomi vientituloksiin.

Kilpailuun on aikaa osallistua lokakuun loppuun eli 31.10. asti oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Mikäli kilpailuun liittyen herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä: Petri Sagulin, petri.sagulin@exportmaker.fi.

Ilmoittautumislomake