Skip to content

Export Maker Oy on ostanut BusinessMaker Solutions Oy

Hyviä uutisia! Export Maker ja BusinessMaker nyt yhdessä!

Olemme ostaneet tapahtumayhtiö BusinessMakerin. Kahden ”Maker” - yrityksen yhteistyöstä ei voi syntyä muuta kuin tekemisen meininkiä ja uuden luomista.


Arvoisat BusinessMakerin asiakkaat ja yhteistyökumppanimme

Export Maker Oy on ostanut BusinessMaker Solutions Oy:n (2968107–3) osakekannasta 81 %.

BusinessMaker Solutions Oy on tapahtumatuotantoyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan toteuttamaan matchmaking -tapahtumia omille kohderyhmilleen. BusinessMaker on toiminut aktiivisesti vuodesta 2017. Tarjoamme online, hybridi, sekä lähitapahtumien toteuttamista. Jokaisessa tapahtumassamme on henkilökunta paikalla alusta loppuun asti. Yksikään tapahtuma ei ole samanlainen.

Export Maker on kansainvälisen kasvun kiihdyttäjä ja on erikoistunut auttamaan yrityksiä laajentamaan liiketoimintojaan uusille markkinoille maailmanlaajuisesti.

Digitalisaatio tulee olemaan tärkeä osa yhteiskuntamme tulevaisuutta ja BusinessMaker tapahtuma-alusta mahdollistaa kohtaamiset niin livetapahtumissa, online tai hybridinä. BusinessMaker on onnistunut kehittämään onnistuneen ja helppokäyttöisen Matchmaking sovelluksen kohtaamisten mahdollistamiseen. Alustan tekniikka on suunniteltu osallistujan sujuvan kokemuksen turvaamiseksi.

Yhtiön BusinessMaker-tuotteella on suuret mahdollisuudet kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla, joita lähdetään kartoittamaan mahdollisimman nopeasti. Tuotetta lähdetään myös jatkokehittämään tuotetta kohti kansainvälistä läpimurtoa.

Tapahtumapalvelumme avulla asiakkaamme saavat käyttöönsä suunnitteluavun, tapahtumaresurssit sekä pystyvät tuottamaan raportoitavaa tietoa. Tarjoamme myös jatkossa BusinessMaker-tapahtumapalvelua aina räätälöidysti ja suunnittelemme kokonaisuuden kunkin tarpeen mukaan. Kertoo, Export Makerin toimitusjohtaja Juha Lahtinen.

Export Maker Oy lähtee kehittämään ja rakentamaan BusinessMakeriä edelleen. Tutut myynnin ja asiakaspalvelun henkilöt jatkavat yhtiön palveluksessa. Yhtiö tulee olemaan jatkossa juridisesti ExportMaker Oy:n tytäryhtiö.

Asiakkaillemme tämä yrityskauppa siis merkitsee palvelun saatavuuden ja asiakaspalvelun kehittymistä edelleen, koska ExportMakerin tiimin avulla pystymme palvelemaan asiakkaita esimerkiksi yli 20 eri kielellä. ExportMaker ja BusinessMaker mahdollistavat yhdessä entistä laajempia, osallistujille lisäarvoa tuottavia tapahtumia sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Yhtiön pienosakkaina on mukana tuotteen kehittäneen BusinessMakerin tiimiä, joten tämä varmistaa osaltaan tuotekehityksen jatkumisen myös osaavissa käsissä.

”Yrityskaupassa yksi tärkeimmistä elementeistä on sopivan vastaparin löytäminen. Jatkuvuus, oikeat arvot ja luottamus loppuasiakkaan hyväksi tehtävästä työstä ovat tässä kaupassa olleet tärkeimmät elementit. BusinessMakerille on aina ollut tärkeintä loppukäyttäjän palveleminen ja Export Makerin toimintaa tuntien tästä arvosta ei tarvitse tulevaisuudessakaan tinkiä”, toteaa Anneli Komi.


Juha Lahtinen

Toimitusjohtaja, Export Maker Oy
juha.lahtinen@exportmaker.fi
0500-365851

Anneli Komi

Business Maker Solutions Oy
anneli.komi@businessmaker.fi
045-1220142