Skip to content

Suomi vientituloksiin -kansainvälistymiskilpailu päätökseen – voittajaksi Maslog Oy

Suomi vientituloksiin -kansainvälistymiskilpailumme on nyt tullut päätökseen, ja asiantuntijaraatimme on valinnut kilpailun voittajat. Saimme paljon hakemuksia, ja osallistujien joukossa oli useita kansainvälisesti potentiaalisia yrityksiä. Runsas osallistujien määrä on mieltä lämmittävä merkki siitä, että suomalaiset yritykset ovat halukkaita laajentamaan toimintaansa kansainvälisille markkinoille.

Kilpailun kirkkain palkinto jaettiin Maslog Oy:lle. Voittajayrityksen kanssa toteutamme kokonaisvaltaisen kansainvälistymisprojektin, ja sen tuloksista raportoimme projektin päätyttyä. Maslog Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka valmistaa siirto- ja nostolaitteita eri toimialoille. Yrityksen tuotteiden keskiössä ovat turvallisen työergonomian turvaaminen ja raskaiden kuormien siirron helpottaminen. Tulemme tiedottamaan projektin tuloksista sen loputtua.

Asiantuntijaraatimme perusteli voittajan valintaa seuraavasti: ”Voittajalla oli huolellisesti laadittu ja hyvin perusteltu hakemus. Sen lisäksi heiltä löytyy ajan henkeen sopiva innovatiivinen ratkaisu, jolla näemme olevan kansainvälistymispotentiaalia.” 

Kyselimme myös hieman voittajan tunnelmia voiton ratkettua:

Tunnelmat ja odotukset tulevaa projektia kohtaan ovat korkealla, meillä on nyt mahdollisuus hyödyntää asiantuntevien vientiammattilaisten osaamista oman toimintamme kehittämiseen. Projektin tavoitteena on saada vientitoiminta käyntiin yhdessä sovittavalla markkina-alueella sekä nostaa oman henkilökuntamme osaamista vientiosaamisen alueella.”

Toimitusjohtajamme Juha Lahtinen kävi onnittelemassa voittajayritystä paikan päällä. Koko Export Makerin tiimi onnittelee Maslog Oy:ta kilpailun voitosta!

Maslog Oy ja Juha Lahtinen

Asiantuntijatukea myös muille kilpailuun osallistuneille

Kilpailun voittajan lisäksi tarjoamme kolmelle muulle yritykselle kv-asiantuntijapäivän. Nämä yritykset ovat Novenberg Oy, Caligo Industria Oy ja Skandino Oy.

Missiomme ”jonain päivänä Suomi vie enemmän kuin tuo” on nyt virallisesti polkaistu käyntiin. Koska suomalaisen osaamisen vieminen maailmalle on meille sydämen asia, tarjoamme myös kymmenelle muulle kilpailuun osallistuneelle yritykselle tunnin mittaisen sparraustuen. Kaikille palkituille yrityksille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Odotamme innolla tulevia kohtaamisia ja yhteistyötä valittujen yritysten kanssa!