Skip to content

Export Maker juhlistaa 10-vuotista menestyksekästä toimintaa!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Export Makerillä on takana vuosikymmen toimintaa ja matka jatkuu. 10 vuotta kansainvälinen tiimimme on tukenut satojen asiakasyritysten kansainvälisen kaupan avaamista yli 30 eri markkina-alueella. Kiitollisuudella ja ylpeydellä pohdimme lukemattomia toteuttamiamme projekteja, saamaamme arvokasta tietämystä ja toimintamme kansainvälistä vaikutusta.

Viimeisen 10 vuoden aikana olemme menestyneet useilla markkina-alueilla tarjoten yrityskohtaisia ratkaisuja asiakkaillemme kansainvälisesti. Matkamme on ollut täynnä oppimista, sopeutumista ja kasvamista, mikä on osaltaan edistänyt tiimimme kehitystä ja rikastanut kokemustamme eksponentiaalisesti.

Kun jatkamme kansainvälisen toimintamme kehittämistä, ymmärrämme, että kulttuurien ja toimintatapojen ymmärtäminen on avain kansainvälisessä liiketoiminnassa menestymiseen. Tämä lähestymistapa on ollut menestyksemme ytimessä, ja se on edistänyt merkityksellisiä suhteita ja rajat ylittäviä kumppanuuksia.

Nyt tämän uskomattoman virstanpylvään kunniaksi ja osoituksena kehityksestämme olemme innoissamme voidessamme paljastaa brändiuudistuksen! Aivan kuten yksilöt kasvavat ja kypsyvät, niin myös tiimit ja yritykset. Export Makerin toiminta on kehittynyt, ja sen myötä olemme tarttuneet tilaisuuteen uudistaa brändiämme. Tämä uudistettu identiteetti edustaa olemusta siitä, keitä olemme tänään, ja horjumatonta sitoutumistamme huippuosaamiseen ja käytännön tason tekemiseen.

Kiitämme sydämestämme kaikkia, jotka ovat olleet osa matkaamme tähän mennessä. Tukenne on ollut tärkeä osa kasvuamme ja menestystämme, ja olemme innokkaita jatkamaan matkaamme kanssanne kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseksi. Kiitos, että olet olennainen osa Export Makerin uskomatonta matkaa.

Tästä kohti seuraavaa vuosikymmentä, jossa on edessä vielä suurempia saavutuksia ja loputtomia mahdollisuuksia!

PS: Pidä silmällä ja juhlista kanssamme tulevia juhlavuotemme tapahtumia! 🥂