Skip to content

Jukka Hakala aloittaa Export Makerin markkinointijohtajana ja partnerina

Uuden markkinointijohtajan tehtävänä on kehittää Export Makerin omaa markkinointistrategiaa tukemaan kasvutavoitteita sekä kehittää yrityksen markkinointipalveluiden valikoimaa. “Tavoitteena on luoda selkeät toimintamallit, verkostot ja palvelut markkinoinnin äärellä jotta voimme palvella kansainvälistyviä suomalaisia PK-yrityksiä entistä paremmin heidän kasvupolullaan.” sanoo Jukka Hakala. 

Jukka Hakala

”Olemme erittäin innoissamme saadessamme toivottaa Jukan tervetulleeksi pitkällä markkinointikokemuksella tiimiimme” sanoo Export Makerin toimitusjohtaja Juha Lahtinen. ”Tämä on ratkaisevan tärkeä tehtävä. Olemme missiolla auttamassa yhä useampaa suomalaista yritystä kansainväliseksi toimijaksi ja tunnetusti me suomalaiset emme oikein ole kansainvälisten brändien rakentajia. Harva toimisto Suomessa pystyy kuitenkaan tarjoamaan kokonaisvaltaista osaamista kansainvälistymiseen kun puhutaan markkinaymmärryksestä, jakeluverkoston ja brändin rakentamisesta, myynnistä sekä markkinoinnista. Jukka tuo tässä roiman annoksen osaamista brändi- ja markkinointipuolelle täydentäen näin jo kokenutta ja osaavaa tiimiämme.” 

Jukka Hakala on toiminut aiemmin työurallaan markkinointitoimistoissa strategina, designerina, asiakkuusjohtajana sekä aluejohtajana. Kokemusta on kertynyt niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin suomalaisista PK-yrityksistä. Hakala siirtyy Export Makerille yhdestä Suomen suurimmasta markkinointitoimistosta Avidly Agencystä. “On uusi mielenkiintoinen haaste siirtyä markkinointitoimistosta liiketoiminnan konsultointiin. Uskon, että tällä polulla pääsemme aidosti luomaan Suomeen lisää menestyviä kansainvälisiä brändejä, kun pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja konkreettisesti viennin ja kansainvälistymisen äärellä. Vienti on kuitenkin Suomen kansantaloudelle ratkaisevan tärkeitä asioita, mikä tekee työstämme erittäin merkityksellistä.” sanoo Jukka Hakala.